0

Witajcie![]()
Po pierwsze - nie wiedziałem, że w sieci istnieje jakieś inne forum o tematyce karcianki w którą gram od 2 tygodni. Tymczasem z tego, co widzę to nie dość, że istnieje to trzyma się lepiej, niż to "główne". Cieszę się więc, że tutaj trafiłem. Od razu widać inne podejście do gry, i chęć na odpowiedzi na nurtujące pytania. Na pewno zostanę tu na dłużej!
Po drugie - 2 tygodnie temu rozpocząłem swoją przygodę z Hearthstone'm. Założyłem wtedy temat chwaląc się, że idzie mi całkiem dobrze, otworzyłem parenaście pakietów, złożyłem pierwszy deck : Midrange Hunter i uderzyłem w gry rankingowe. Do rangi 15 doszedłem bez problemu, jednak później zaczęły się schody. Zdesperowany postanowiłem uruchomić stream z nadzieją, że ktoś się pojawi, pomoże i doradzi/skrytykuje moją grę. Na pewno wiecie o co mi chodzi. Cóż, mimo tego, że strumień uruchomiłem aby czegoś się nauczyć to spodobało mi się bardzo to, że podczas tych streamów jest kontakt z "widzami", toczy się rozmowa, są żarty, muzyka. Wkręciłem się. I to na tyle, że odpaliłem jeszcze parę razy strumień na nowo.
Tak więc. Jeżeli jest ktoś chętny, aby wpaść, wspólnie porozmawiać na różne tematy, pośmiać się z mojej gry (bo i tak się zdarzało), to zapraszam do mnie dzisiaj o godz. 20
Od razu napiszę, że streamy traktuje jako rozrywkę. Oczywiście są "napiwki", aczkolwiek to bardziej pod rozwój mojego konta w HS. Z resztą ucieszę się jak przyjdą dwie, trzy osoby z którymi będzie można spoko porozmawiać. Żadnych napiwków nie wymagam.
https://www.twitch.tv/fooxiuhs
Okejki w górę/w dół |
Otrzymał: 1,469/5 |
Witamy serdecznie!
Pozwoliłem sobie przenieść Twój temat do odpowiedniego działu.
Co do forum to swoje czasy świetności ma dawno za sobą jednak znajdziesz jeszcze kilku aktywnych użytkowników
Powodzenia w prowadzeniu streamu.
Pięknie zrobione. Widziałem twój strumień. Podobało mi się Mój pseudonim to KarolMederino. Może mnie widzieli?
Najlepszym miejscem na to jest oczywiście Twitch, gdzie można znaleźć odpowiedni materiał.
Tak Twitch jest najlepszą platformą do tego celu. O ile wiem, można nawet zarabiać pieniądze ze strumieni.