1

Dopiero co wczoraj pisaliśmy o tym, że druga przygoda/dodatek może mieć miejsce w Blackrock Mountain czyli legendarnej górze wulkanicznej, w której swoje siedziby mają Ragnaros i Nefarian, a już mamy pierwszy przeciek zdjęć nowych kart!
W niusie snujemu przypuszczenia na temat tych kart oraz tego co mówią nam o niezapowiedzianej jeszcze przygodzie lub dodatku.
Czytaj więcej...
Blackwing technician - czyli będzie jeszcze więcej aggro ;P brawo BLIZZARD!!! powoli trzeba opuszczać tonący statek.
ale jak to uzywac hero power w trakcie tury przeciwnika?
ta karta z hero-power maga jest taka jak tryb życia niby bardzo fajna jednak za droga by być grywalna.
Następny przeciek:
![]()
Niewiarygodna, chociaż za dużo czynników do spełnienia aby była grywalna, bo trzeba aż 5 partów na stole żeby zadziałało. Z drugiej strony te party ściągają uwagę jako tauntpysznie się zapowiada!
Ostatnio edytowane przez Lynx ; 28-02-15 o 19:53
Słabe to jakieś ale pomysł bardzo ciekawy i pamiętam że pojawił się w konkursie.
Dokładnie jak ma to wyglądać to nikt nie ma pojęcia, ale jest to jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie mechanik jakich brakuje w tej grze. W Magic the Gathering (i pewnie w innych karciankach też) możesz normalnie używać niektórych kart w trakcie tury przeciwnika aby od razu odpowiedzieć na jego zagrania.
Ta następna karta która wyciekła to ewidentny fakesam dałem się nabrać, ale reddit już wyjaśnił sprawę
Ostatnio edytowane przez Hazriel ; 28-02-15 o 20:03
Zapraszam do polubienia fanpage: https://www.facebook.com/HazrielHS
Faktycznie, nawet smoczka, który jest u legend, nie ma nad kartą na stole :P
zastanawia mnie fakt dlaczego w przygodzie mag dostaje aż dwie karty, czyż by miał dwa wyzwania klasowe?